![]() |
Pami?tajcie o zasadach.
Znajdziecie je wszystkie klikaj?c na link:
http://www.amazonki.net/noweforum/index.php?showtopic=92
Najwa?niejsze:
-przed zadaniem pytania sprawdzi? w archiwum czy temat nie by? ju? poruszany. Do tego s?u?y funkcja Szukaj.
-postaraj si? wybra? odpowiedni dzia? do tre?ci postu
-nazwy tematów nieodpowiadaj?ce tre?ci w nich zawartych b?d? zmieniane.
-Posty piszemy w sposób przemy?lany - to nie jest chat i macie czas na sformu?owanie czytelnej wypowiedzi. Staramy si? pisa? po polsku. Je?li co? chcemy doda?, a nie ma jeszcze do naszego posta komentarza innego u?ytkownika, u?ywamy opcji EDYTUJ
Dzi?kuje bardzo za uszanowanie zasad.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() Wspiera forum 565 12-04 08 znad morza 527 Numer GG: 892494 ![]() |
Witam!
Potrzebuj? tej informacji dla siostry, która od niedawna mieszka w Warszawie. Sis wykry?a guzek, zrobi?a mammo i dzi? wys?ali j? jeszcze na USG piersi i genetyczne. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Poszukuje Onkologa, który pracuje jednocze?nie w klinice na Roentgena (tam ma skierowanie) i w LIM-ie (tam ma abonament z pracy). Na pocz?tek my?l?, ?e chirurg onkolog , ale innych te? mo?ecie poleci?. Prosz? o sprawdzone nazwiska, b?d? bardzo wdzi?czna. z góry dzi?kuj? Pat -------------------- ![]() ?YCIE JEST PI?KNE I BIEGA NA MALUTKICH NÓ?KACH:-) ...DLATEGO MUSZ? ?Y?... |
|
|
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 62 4-10 08 Warszawa 1,087 Numer GG: 1803648 ![]() |
Ja si? leczy?am u dr Jacka Piechockiego. Bardzo dobry lekarz. S?ysza?am równie? dobre opinie na temat dr Nagadowskiej, dr Mazurze.
Mój onkolog napewn przyjmuje w fundacji Pfeso i tam mo?na si? szybko do niego dosta?, link do fundacji: http://www.pfeso.edu.pl/ -------------------- Taki ze mnie ma?y Feniks....
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 866 6-11 07 mazowieckie 39 ![]() |
To ja jeszcze dodam Chmielewskiego, pracuje w CO i chyba te? w LIm-ie. Spokojny, kompetentny.
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 866 6-11 07 mazowieckie 39 ![]() |
Ale Chmielewskiego ju? nie ma, kiedy? by?
|
|
|
![]() ![]() |
: 13.12.2019 - 8:32 |