![]() |
Pami?tajcie o zasadach.
Znajdziecie je wszystkie klikaj?c na link:
http://www.amazonki.net/noweforum/index.php?showtopic=92
Najwa?niejsze:
-przed zadaniem pytania sprawdzi? w archiwum czy temat nie by? ju? poruszany. Do tego s?u?y funkcja Szukaj.
-postaraj si? wybra? odpowiedni dzia? do tre?ci postu
-nazwy tematów nieodpowiadaj?ce tre?ci w nich zawartych b?d? zmieniane.
-Posty piszemy w sposób przemy?lany - to nie jest chat i macie czas na sformu?owanie czytelnej wypowiedzi. Staramy si? pisa? po polsku. Je?li co? chcemy doda?, a nie ma jeszcze do naszego posta komentarza innego u?ytkownika, u?ywamy opcji EDYTUJ
Dzi?kuje bardzo za uszanowanie zasad.
![]() ![]() |
![]() |
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 40 8-03 08 Bia?ystok 448 ![]() |
Witaj Anito ! Jestem 1,5 miesi?ca po leczeniu: mimo, ?e chemii nie mia?am, tylko radio i w trakcie hormonoterapia, to ca?y czas konsultowa?am si? i ca?e leczenie ustali?a mi chemioterapeutka. W sumie chyba najbardziej znana w BCO, dr Ar?ukowicz. Jedyny minus to ogromne kolejki do niej; najlepiej zarejestrowa? si? ju? z samego rana: ok.7.30.Zwykle przyjmuje ona do godz. 14-15.Poza tym przyjmuje ona jeszcze w poradni onkologicznej na ul. Nied?wiedziej, ale tylko w ?rody od g.15.
Gdyby? chcia?a co? jeszcze wiedzie?, to pytaj. Pozdrawiam serdecznie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 111 17-05 08 W?oc?awek/Pozna? 614 Numer GG: 9382066 ![]() |
Mam pytanie, czy przyjmuje ona gdzie? prywatnie?
|
|
|
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 111 17-05 08 W?oc?awek/Pozna? 614 Numer GG: 9382066 ![]() |
Bardzo dzi?kuj? za informacj?. Pozdrawiam i ?ycz? du?o zdrówka.
|
|
|
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 31 27-12 07 Bia?ystok 235 Numer GG: 392358 ![]() |
Dopiero teraz zobaczy?am ten w?tek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
dr Ar?ukowicz przyjmuje jeszcze w przychodni przy ulicy Nied?wiedziej. -------------------- Pozdrawiam serdecznie, Beata |
|
|
![]() ![]() |
: 12.12.2019 - 2:27 |