![]() |
Pami?tajcie o zasadach.
Znajdziecie je wszystkie klikaj?c na link:
http://www.amazonki.net/noweforum/index.php?showtopic=92
Najwa?niejsze:
-przed zadaniem pytania sprawdzi? w archiwum czy temat nie by? ju? poruszany. Do tego s?u?y funkcja Szukaj.
-postaraj si? wybra? odpowiedni dzia? do tre?ci postu
-nazwy tematów nieodpowiadaj?ce tre?ci w nich zawartych b?d? zmieniane.
-Posty piszemy w sposób przemy?lany - to nie jest chat i macie czas na sformu?owanie czytelnej wypowiedzi. Staramy si? pisa? po polsku. Je?li co? chcemy doda?, a nie ma jeszcze do naszego posta komentarza innego u?ytkownika, u?ywamy opcji EDYTUJ
Dzi?kuje bardzo za uszanowanie zasad.
http://www.amazonki.net/forum1/index.php?board=21.0
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 5,371 6-11 07 Sosnowiec 49 ![]() |
bardzo dobre posuni?cie joasiu!!!
my?l?, ?e nawet jak zaczniesz chemi?, a wynik badania b?dzie niekorzystny, to znajdzie si? wyj?cie z tej sytuacji tylko trzeba mie? lekarza, który wierzy w podawanie cisplatyny przy mutacji genów - nie wiem jak z tym jest w CO ale o tym si? pomy?li jak b?d? wyniki //u?miech -------------------- Gdyby mi co? przysz?o do g?owy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)
akcja dla Alicji zako?czona sukcesem!!! - kliknij tutaj ! ---> ![]() |
|
|
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 49 26-02 10 Warszawa 1,854 ![]() |
Moje kochane Anio?ki!
Ju? krwawa przesy?ka wys?ana do Szczecina (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ma byc na miejscu jutro o 9.00 ! Tysi?ce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) buziaków!!! |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,385 11-12 07 centrum 209 ![]() |
Joasiu super dobrze ze szybko dzialasz ,zaciskam kciukaski w srode i za badanko genetyczne tez .Zuch dziewczynka (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
-------------------- Nigdy nie rezygnuj z marzen.Kieruj sie znakami-PAULO COELHO |
|
|
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 56 31-12 08 Sosnowiec 1,337 Numer GG: 4622486 ![]() |
kicia bardzo Ci dzi?kuj? za ten artyku? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) buziaki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
: 5.12.2019 - 18:07 |