![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,842 15-10 08 Warszawa 1,131 ![]() |
Zazdoszcz? Anio?ów, Plym...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A przede wszystkim umiej?tno?ci przerabiania rzeczywisto?ci w poezj?.... -------------------- .....wszystko mija....nawet najd?u?sza ?mija....
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 1,137 6-11 07 Kielce/Morecambe 44 ![]() |
super kochanienka
pisz dalej i wklejaj jak najwiecej -------------------- ?ycie jest cudownie pi?kne
|
|
|
![]() |
|
Guru na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 703 2-07 08 ma?opolska 732 ![]() |
.
do?aczy?am nowe wierszyd?a do pierwszego wpisu . je?li ktos zechce poczyta? i skomentowa? b?dzie mi bardzo mi?o . |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,266 8-08 08 kujawsko-pomorskie 837 Numer GG: 6389244 ![]() |
Brawo Plym, podoba si?, czyta?am z u?miechem, szczerym u?miechem. Pisz wi?cej. Pozdrawiam (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
-------------------- |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,384 5-11 07 lubelskie 31 Numer GG: 4948590 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) g?odna si? zrobi?am po przeytaniu ostatniego wiersza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) moze by tak co? zasmakowac...ale nie marmelad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Guest_Nefretete_* |
![]() |
Guest ![]() |
Bardzo mi si? podoba Pudel i Krokodyl!
Artystka z Ciebie naprawd?! SSSSSSSSuper (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() |
|
Guru na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 703 2-07 08 ma?opolska 732 ![]() |
.
Dzi?kuj? Ci Agawko, Kaktusiku za to ?e jeste? . |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,266 8-08 08 kujawsko-pomorskie 837 Numer GG: 6389244 ![]() |
Plym, gratuluj?... refleksyjny, ?adny wiersz...
-------------------- |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 5,371 6-11 07 Sosnowiec 49 ![]() |
podobasie... bardzo... podobasie...
takie s?owa jedne pod drugimi w?a?nie lubi?... -------------------- Gdyby mi co? przysz?o do g?owy, niech zaczeka. (Dominik Opolski)
akcja dla Alicji zako?czona sukcesem!!! - kliknij tutaj ! ---> ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() Wspiera forum 440 9-07 08 759 Numer GG: 11374864 ![]() |
Zdolna Ty Bestio (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Potrafisz trafnie opisywac rzeczy zwyk?e, ho, ho, ho- pozdrowienia!!!! |
|
|
![]() |
|
kto zechce czyta? nast?pne s?owa musi w?aczy? sobie t? muzyk? do s?uchania
inaczej nie pojmie nastroju . http://www.youtube.com/watch?v=v4Pg-2LP76g...feature=related . a potem niech czyta . . . ta?czy?a bym na ?ace wsród traw tam bym si? zwija?a z rozkoszy dla Ciebie bym sie porusza?a a cia?o moje by przeszywa?a ta muzyka nie inna i partnerem by? by dla mnie wiatr on by mnie obejmowa? ta?czy?a bym jednak dla ciebie kochany dla Ciebie porusza?a bym si? bezszelestnie . . . |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,842 15-10 08 Warszawa 1,131 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Lubi? ci? Plymku czyta?. Bardzo. -------------------- .....wszystko mija....nawet najd?u?sza ?mija....
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,105 6-11 07 Siemianowice sl 64 ![]() |
Wspaniale piszesz Plymku.....
|
|
|
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() Wspiera forum 453 12-03 09 Warszawa 1,465 ![]() |
pi?knie....
w klimacie Ma?gorzaty Hillar, ktora uwielbiam -------------------- Lord, help me be the person, my dog thinks I am
Fundacja Boksery w Potrzebie |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,148 19-11 08 PL/UK 1,269 Numer GG: 13183421 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
Umiesz przela? na papier uczucia. I robisz to tak barwnie... Pi?knie. Anio?ki mi bu?k? rozja?ni?y (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- Do pos?uchania:
Leona Lewis-http://www.youtube.com/watch?v=E9KQ8VTjL-s...=response_watch Grechuta -http://www.youtube.com/watch?v=oG6pEolAKm8...feature=related |
|
|
![]() |
|
.
no i si? troszk? zawstydzam (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) bo ja nie poatka jestem tylko taka zwyczajna baba przemy?liwuj?ca . dzi?kuj? jeszcze raz za pi?kne opinie . |
|
|
![]() ![]() |
: 13.12.2019 - 8:32 |