![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,842 15-10 08 Warszawa 1,131 ![]() |
dziewczyny, a co to za pisanie na zielono??? Bo ja wp?aci?am. A gdzie mam by? na zielono?
* ToJa, jak wrzuci?a? list (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) do skrzynki, to mo?e dojdzie? -------------------- .....wszystko mija....nawet najd?u?sza ?mija....
|
|
|
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 45 11-11 09 Ciechocinek 1,765 ![]() |
Cze?? .
Mag dag --Toja---wielkie dzi?ki--ju? mi ra?niej.... i dzie? weselszy jaki? . (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Teraz ju? wiem dlaczego nie mog?am spa?.....czu?am pewnie, ?e tu dla mnie dobre wie?ci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,842 15-10 08 Warszawa 1,131 ![]() |
Dzie? doberek wszystkim. Jak mamy ?liczny dzie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- .....wszystko mija....nawet najd?u?sza ?mija....
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 7,453 26-06 07 k/Warszawy 7 Numer GG: 9520233 ![]() |
dziewczyny, a co to za pisanie na zielono??? Bo ja wp?aci?am. A gdzie mam by? na zielono? Na li?cie w sabatowym w?tku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 5,177 27-05 08 wielkopolska 644 Numer GG: 766329 ![]() |
hejka dziewczynki.......
co wejde na to forum.....klikn? w zobacz nowe posty......to posuche ino widze........ póki da sie pisac, to pisze, bo lubie tu pisac.......... a dzisiaj mam dzie? do klepania po klawiaturze......... trza si? w koncu na czyms wyzyc....... najbezpieczniej na klawiaturze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- Tylko twa wiara pomo?e ci
Wiara i si?a, by wygra? z tym Z czym tylu ludzi przegrywa co dzie? |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,498 7-02 08 pomorskie 327 Numer GG: 16291098 ![]() |
No ToJa z t? klawiatur? to uwa?aj, bo za chwil? nie b?dziesz mia?a ma czym pisa?.
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,498 7-02 08 pomorskie 327 Numer GG: 16291098 ![]() |
Maju uda si?, nie jest to a? tak skomplikowane. Podejd? do tego na luzie.
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,728 6-11 07 Ma?opolska 68 Numer GG: 6181092 ![]() |
hejka dziewczynki....... co wejde na to forum.....klikn? w zobacz nowe posty......to posuche ino widze........ ..... te? mi smutno..... ma?o kto pisze .... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A przecie? nie ma jeszcze 'oficjalnego_otwarcia_nowego_forum'.... Czy ja co? przegapi?am.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .... bo ju? sks w pe?ni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) -------------------- ?ycie jest twarde, od Ciebie zale?y czy zetrze Ci? na proszek, czy wypoleruje.....
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 5,177 27-05 08 wielkopolska 644 Numer GG: 766329 ![]() |
No ToJa z t? klawiatur? to uwa?aj, bo za chwil? nie b?dziesz mia?a ma czym pisa?. melduj?, ?e klawiatura ca?a....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- Tylko twa wiara pomo?e ci
Wiara i si?a, by wygra? z tym Z czym tylu ludzi przegrywa co dzie? |
|
|
![]() |
|
du?a praktyka na forum ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 171 27-11 09 Bydgoszcz 1,779 ![]() |
helo Lulu we? ze sob? wszystkie dokumenty , nigdy nie wiadomo co doktorom si? przyda , a co nie , ?ycz? powodzenia , s?dz? ,?e orzeczenie powiatowego orzecznika w niczym Tobie nie powinno zaszkodzi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam
-------------------- [font="Arial"][/font][color="#000080"][/color]
|
|
|
![]() |
|
Pyta?am o to orzeczenie, bo tylko nad nim si? zastanawia?am czy bra?, czy nie. Innych zbieram ka?d? ilo??.
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,364 6-11 07 Jagolandia 43 ![]() |
Ja bym zadzwoni?a ... jak ci powiedz?, ?e psinco ich obchodz? takie orzeczenia, to b?dziesz wiedzia?a jak si? nie narazi? ...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- mi?dzy cisz?, a cisz? sprawy si? ko?ysz?
i id?, i p?yn? póki nie przemin? ....... |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 7,453 26-06 07 k/Warszawy 7 Numer GG: 9520233 ![]() |
A przecie? nie ma jeszcze 'oficjalnego_otwarcia_nowego_forum'.... Czy ja co? przegapi?am.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) .... bo ju? sks w pe?ni (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Nie przegapi?a?. Jak b?dzie oficjalne otwarcie, to ?adna z Was nie przegapi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) To forum b?dzie zamkni?te i nie b?dzie mo?na na nim pisa?. -------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
ToJa o jakim odej?ciu mówisz, mnie b?d? musieli wywali?, sama nie pójd?.
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,728 6-11 07 Ma?opolska 68 Numer GG: 6181092 ![]() |
hehe....Lulu...dzisiaj ostatni dzien, w którym mozna pisac posty na tym forum......a mo?e to juz ostatnie godziny.... my za?apa?ysmy sie ..... jeszczce se popiszemy....... ....troch? mi ?al.....znam tu wszystkie k?ty i zakamarki.. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- ?ycie jest twarde, od Ciebie zale?y czy zetrze Ci? na proszek, czy wypoleruje.....
|
|
|
![]() |
|
![]() du?a praktyka na forum ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 337 21-09 08 Mazowsze 944 Numer GG: 9009053 ![]() |
To co po?egnalna kawka na starym forum...... i chyc do nowego.......
Powoli dostaje rozdwojenia ja?ni. Ju? nie wiem co jest gdzie i na którym forum...... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
: 9.12.2019 - 10:56 |