![]() |
Pami?tajcie o zasadach.
Znajdziecie je wszystkie klikaj?c na link:
![]() ![]() |
![]() |
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 5,177 27-05 08 wielkopolska 644 Numer GG: 766329 ![]() |
no cze?? "nowa" hehe....doczyta?am juz wczesniej, ze? z wielkopolski (ja tez) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
skoro czekasz na eksmisje lokatora tzn ?e................. no w?asnie....mo?e co? napiszesz..... a co mo?esz napisac.....wszystko co tylko chcesz....... my lubimy czytac...... ja lubie tez pisac - ale ma?o tu tych co lubia pisac...... wszyscy wola czytac.... to popisz troche...... -------------------- Tylko twa wiara pomo?e ci
Wiara i si?a, by wygra? z tym Z czym tylu ludzi przegrywa co dzie? |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 749 6-11 07 Kraina Podziemnej Pomara?czy 48 Numer GG: 6615773 ![]() |
Witaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
No niestety, on nikogo nie pyta. W przeciwnym razie nie mia?by gdzie mieszak?. Pisz o czym tylko chcesz. Dasz rad?. Z nasz? pomoca na pewno (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pozdrawiam i du?o pozytywnej energii przesy?am (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) -------------------- "Jest taka cierpienia granica, za któr? si? u?miech pogodny zaczyna”
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,708 10-07 08 okolice stolicy :-) 765 Numer GG: 9941563 ![]() |
ToJa....
Nie Ty jedna lubisz pisa?... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Magdunka....Pisz.... Co,jak,gdzie i dlaczego? My chcemy wiedzie? wszystko.... Heheh... Ja jestem prawostronna od czerwca 2008 roku... -------------------- ![]() "Chcesz roz?mieszy? Boga....Opowiedz mu o swoich planach..." |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 956 7-03 08 Gorlice/Kraków/Warszawa 443 Numer GG: 3651862 ![]() |
ooo Madziu i ja oficjalnie Ci? witam!!!
Fajnie ?e wko?cu napisa?a?. Zobaczysz dziewczyny i nie tylko daj? du?o wsparcia!!! Pomalutku si? tutaj odnajdziesz, b?dziesz mia?a troch? wi?cej czasu to si? nauczysz a ja dalej s?u?? pomoc? i wsparciem. Trzymaj si? kochana i do nast?pnych pogaduszek!!! ?ciskam mocnoooooooo i wiesz ?e jestem z Tob?!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) -------------------- Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne my?lenie wszystko odmieni!!!
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,364 6-11 07 Jagolandia 43 ![]() |
witaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- mi?dzy cisz?, a cisz? sprawy si? ko?ysz?
i id?, i p?yn? póki nie przemin? ....... |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,213 6-11 07 centralna polska 36 Numer GG: 8660751 ![]() |
Witam ci? cieplutk? w ten zasypany ?niegiem czas.
Ja jestem ju? 2 i pó? roczku po oeracjii i pomalutku chyba zapominam ,?e go mia?am Ty mam nadziej? te? zapomnisz (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) -------------------- http//www.ebielizna.eu sklep dla amazonek
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,229 5-11 07 Gdynia 18 Numer GG: 9006789 ![]() |
Witam nowa kole?ank? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
-------------------- |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 7,453 26-06 07 k/Warszawy 7 Numer GG: 9520233 ![]() |
Witam Ci? na forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 702 11-11 07 Gdynia 126 Numer GG: 898827 ![]() |
i ja witam
|
|
|
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() Wspiera forum 455 24-05 08 kujawsko-pomorskie 635 ![]() |
...ja te? witam
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() Wspiera forum 440 9-07 08 759 Numer GG: 11374864 ![]() |
Witam na forum Magdunka!
Mój lokator te? by? nieproszony i na dodatek nachalny. Kiedy przegna?am go na cztery wiatry i prawie o nim zapomnia?am, po dwóch latach przyszed? po raz drugi. Wtedy dopiero w?ciekni?t? by?am. Min??o 1, 5 roku od ostatniej i mam nadziej?, ?e ostatniej wizyty. G?owa do góry, pozdrawiam i ?ycz? szybkiego za?atwienia eksmisji go?cia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
|
wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 40 13-07 09 Kraków 1,629 Numer GG: 7724650 ![]() |
Witaj Kolejna Madziu! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
I ja te? tu "nowa" i przera?ona tak niedawno by?am....Dopiero w maju b?d? mia?a roczek.... TOJa: ja z tych co du?o czytaja , a ma?o pisz?( lub wcale). (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Operacje mia?am w maju 2009, a ca?e leczenie ( 4 AC) zako?czy?am we wrze?niu 2009. Wtedy my?la?am ?e to si? nigdy nie sko?czy, a teraz patrz?, ?e to tylko 4 miesi?ce.... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Od listopada wróci?am do pracy. Zosta?y tylko kontrole u lekarza. Zlecia?o jak z bicza trzas? a napewno du?o ?atwiej by?o przej?? leczenie dzi?ki tym niesamowitym kobietkom z forum. Wszystkie w?tpliwo?ci rozwiewa?y szybciej i lepiej ni? niejeden lekarz. Na nas wszystkie mo?esz liczy?!!! Pozdrawiam Ci? bardzo serdecznie i trzymam kciuki (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . |
|
|
![]() |
|
Expert na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 544 8-11 07 k/Warszawy 87 ![]() |
Ja te? witam. Jestem ju? 5 lat po. Miejmy nadziej?, ?e eksmisj? mój lokator dosta? na sta?e.
|
|
|
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 117 17-06 09 Koszalin 1,607 Numer GG: 4995959 ![]() |
I ja witam serdecznie....
Od lipca 2009 lewostronna , jeszcze w trakcie leczenia.... Pozdrawiam ciep?o:)(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
: 14.12.2019 - 15:13 |