![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 119 17-03 10 Pozna? 1,873 ![]() |
Dunia doskonale Ci? rozumiem i ja te? chc? odda? to, co dosta?am. Do mnie przychodzi?a wolontariuszka do szpitala i nie?le si? musia?a napracowa?...
Kiedy spotka?y?my si? w Klubie, by?o mi wstyd za to, co gada?am (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) -------------------- Po co martwisz si? o jutro?
Nie zmienisz go, a popsujesz sobie dzisiaj... |
|
|
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,842 15-10 08 Warszawa 1,131 ![]() |
U mnie w szpitalu tez by?a ochotniczka. Nie chce mi si? pisa?, zreszt? nie bardzo jest o czym. Lepiej spu?ci? zas?on? milczenia.
Jestem przekonana, ?e ToJa b?dzie znakomita wolontariuszk? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) W?a?nie taka kobieta by?a mi potrzebna. Dobrze, ?e wtedy by?a ko?o mnie Amodo i Eda. Du?o mi da?o, ?e by?y, ?e za r?k? potrzyma?y, ?e na pierwsze pytania odpowiedzia?y. Czy dzi?kowa?am? Pewnie tak. Ale tutaj raz jeszcze: dziewczyny, dzi?kuj? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) -------------------- .....wszystko mija....nawet najd?u?sza ?mija....
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,236 5-11 07 Wielkopolska 25 Numer GG: 7557518 ![]() |
Ja na którym? szkoleniu na Malcie zapisa?am sie na kurs ochotniczek...Ale u mnie nie ma szpitala...i ju? 2x30+tyci Vat...ToJa ?ycz? samych sukcesów...Ty to na spotkaniach "zagadasz" gada... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- "Smutek dzielony z drug? osob? jest po?ow? smutku,rado?? dzielona z kim? drugim jest podwójn? rado?ci?"
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 5,177 27-05 08 wielkopolska 644 Numer GG: 766329 ![]() |
Majka....i to jest to nad czym musze popracowac...........ja mam s?uchac....a nie klepac ozorem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
a tak wogóle to sie zastanawiam jak ja 3 dni bez Was wytrzymam (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) -------------------- Tylko twa wiara pomo?e ci
Wiara i si?a, by wygra? z tym Z czym tylu ludzi przegrywa co dzie? |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,236 5-11 07 Wielkopolska 25 Numer GG: 7557518 ![]() |
Opisz? Wam moje spotkanie z amazonk?...Ju? kilka dni po operacji, pogodzona,?e z ?agodnej sta?am si? amazonk?, gdy kilka dziwczyn z sali posz?a ju? do domku...w drzwiach ukaza?a si? blondyna, Pani w moim /teraz/ wieku, w sukni/mo?e bluzce...SKS/z du?ym dekoltem...Powiedzia?a,ze jest amazonk? i chce porozmawia?...Mnie i kole?ank? najbardziej interesowa? ten dekolt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja ju? by?am pogodzona z tym co sie sta?o ale nie wiedzia?am jak to jest z protez?...Po kilku minutach lu?nej rozmowy wprost poprosi?am,?eby pokaza?a czy ma protez?...I w tym momencie "opad?a mi szcz?ka..."Super wyglada?a...i sama nie przypuszcza?am ,?e ja te? b?d? "szpanowa?" dekoltami w sukienkach,bluzkach...I ta wizyta /nie rozmowa bo ja nie chcia?am rozmawia?.../ spowodowa?a to,?e po powrocie do domu ze stanikiem wypchanym "woreczkiem z gorczyc?"/nie by?o przej?ciowych protez/ nazajutrz wysz?am do miasta i "szpanowa?am" obiema piersiami wletniej bluzce/ to by? lipiec/.Wiem ,?e ka?da pacjentka jest inna, ale widok tego dekoltu...?ycz? wszystkim ochotniczkom powodzenia...
-------------------- "Smutek dzielony z drug? osob? jest po?ow? smutku,rado?? dzielona z kim? drugim jest podwójn? rado?ci?"
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 5,177 27-05 08 wielkopolska 644 Numer GG: 766329 ![]() |
jestem ochotniczk? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
otrzyma?am certyfikat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szkolenie bardzo bardzo bardzo mi sie podoba?o........... ale jak moglo mi si? nie podoba? skoro mówi?a do nas dr M.Adamczak, dr Maria Litwiniuk, no i jeszcze nasza klubowa rehabilitantka Kasia.......... no to jeszcze miesi?c i ..... do roboty........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -------------------- Tylko twa wiara pomo?e ci
Wiara i si?a, by wygra? z tym Z czym tylu ludzi przegrywa co dzie? |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,842 15-10 08 Warszawa 1,131 ![]() |
ToJa - gratulacje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Chod? na nowe i opisz, czego si? dowiedzia?a? i nauczy?as (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- .....wszystko mija....nawet najd?u?sza ?mija....
|
|
|
![]() ![]() |
: 9.12.2019 - 2:58 |