![]() |
Pami?tajcie o zasadach.
Znajdziecie je wszystkie klikaj?c na link:
http://www.amazonki.net/noweforum/index.php?showtopic=92
Najwa?niejsze:
-przed zadaniem pytania sprawdzi? w archiwum czy temat nie by? ju? poruszany. Do tego s?u?y funkcja Szukaj.
-postaraj si? wybra? odpowiedni dzia? do tre?ci postu
-nazwy tematów nieodpowiadaj?ce tre?ci w nich zawartych b?d? zmieniane.
-Posty piszemy w sposób przemy?lany - to nie jest chat i macie czas na sformu?owanie czytelnej wypowiedzi. Staramy si? pisa? po polsku. Je?li co? chcemy doda?, a nie ma jeszcze do naszego posta komentarza innego u?ytkownika, u?ywamy opcji EDYTUJ
Dzi?kuje bardzo za uszanowanie zasad.
http://www.amazonki.net/forum1/index.php?board=21.0
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,385 11-12 07 centrum 209 ![]() |
-------------------- Nigdy nie rezygnuj z marzen.Kieruj sie znakami-PAULO COELHO |
|
|
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,105 6-11 07 Siemianowice sl 64 ![]() |
Ciesze sie ( w takim razie ) ?e codziennie od 4 lat biore beta - bloker!
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,385 11-12 07 centrum 209 ![]() |
Amorku ja tez od 6,5 roku ,powialo optymizmem (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .
-------------------- Nigdy nie rezygnuj z marzen.Kieruj sie znakami-PAULO COELHO |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 7,453 26-06 07 k/Warszawy 7 Numer GG: 9520233 ![]() |
To ja Wam ten optymizm troch? rozwiej?.
Bior? beta-bloker od 20 lat. Mo?e jestem wyj?tkowa (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) -------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,105 6-11 07 Siemianowice sl 64 ![]() |
No wiesz , to ja taka nie chcia?am byc brutalna i nie napisa?am wczesniej ?e po roku 8 miesi?ca brania beta blokera mia?am wznowe!:(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,389 5-11 07 mazowiecke 27 Numer GG: 9493197 ![]() |
Mo?e jestem wyj?tkowa ...jeste? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
: 6.12.2019 - 21:20 |