![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() Wspiera forum 440 9-07 08 759 Numer GG: 11374864 ![]() |
Dzi? siedz?c w ostatnich ju? pewnie promieniach s?o?ca, w odpowiedzi na jesienne do?ki ( moje i nie tylko moje) tak sobie napisa?am:
Jesienna nadzieja W z?ocie jesieni zatopiona, w cichym ?piewaniu zas?uchana. Ma?a nadzieja dobrego jutra, przysz?a dzi? do mnie z samego rana. Lecz w moim domu nie by?o gwaru, ani muzyki, tak jak przed laty, wi?c bardzo cicho j? powita?am, boj?c si? znowu jej utraty. Ma?a nadzieja, spokojna, cicha, kolorowa, jesienna, czasem zadumana. Iskrzy si? s?o?cem ?wiec?cym nisko, stoi przede mn? niepokonana. Dzi?ki Ci moja ma?a nadziejo, ?e zago?ci?a? dzisiaj w mych progach. ?atwiej mi b?dzie odt?d oddycha?, chodzi? po kr?tych, zawi?ych drogach. I wbrew wszystkiemu- jesienna nadziejo zosta? tu ze mn? bezwarunkowo. Nawet w czas deszczu, wichury, szaro?ci chc? swoje wn?trze kolorowa?! PS. Kasiu, ten wiersz jest równie? dla Ciebie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 721 6-11 07 ?yrardów 58 ![]() |
Koloruj swoje wn?trze i ukazuj je nam. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,266 8-08 08 kujawsko-pomorskie 837 Numer GG: 6389244 ![]() |
...bardzo podoba mi si? Twój wiersz Hanno...
...?ycz? Ci du?ej nadziei dobrego jutra... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) -------------------- |
|
|
![]() |
|
![]() du?a praktyka na forum ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 300 9-07 08 malopolska 757 Numer GG: 2382919 ![]() |
?aaaa?...
A? sie lepiej na duszy robi. Dzieki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- L?k to strata mojego czasu ;)
|
|
|
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 368 4-08 08 gotelp 827 Numer GG: 9513819 ![]() |
podoba?mi si? wirszyk wogóle wszystkie dziewczyny takie zdolne jedne robi? serwetki inne zdj?cia tutaj wirszyk a ja takie beztalencie nawet jak chce powtórzy? przeczytany kawa? to skleroza totalna wiem tylko ze by? fajny a tre?? wylecia?a z g?owy (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
-------------------- ?ycie to jak okr?t na dalekim oceanie wie z jakiego portu wyszed? nie wie w jakim stanie
|
|
|
![]() ![]() |
: 15.12.2019 - 16:21 |