![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() du?a praktyka na forum ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 300 9-07 08 malopolska 757 Numer GG: 2382919 ![]() |
Pewnie wy?aczy?as sobie statystyki forum (jest tam mozliwosc wy??czenia krzyzykiem). Jeszcze nie dosz?am do tego jak to w?aczyc... Ale szukam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- L?k to strata mojego czasu ;)
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 7,453 26-06 07 k/Warszawy 7 Numer GG: 9520233 ![]() |
"Kiedy?" by?a mo?liwo?? zwini?cia wybranego dzia?u. Wystarczy?o klikn?? w plusik (albo minusik (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ) na pasku nad dzia?em.
Potem Szpaku wymy?li?, ?e zablokuje t? opcj?, ?eby?cie nie zwijali przez nieuwag?. W?a?nie chcia?am sprawdzi?, czy jest zablokowana, czy w?a?nie se zwin?la?. No i se zwin?lam....bezpowrotnie (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Te? nic nie widz? i nie chce toto wróci? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) -------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
![]() du?a praktyka na forum ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 300 9-07 08 malopolska 757 Numer GG: 2382919 ![]() |
W tym samym miejscu po prawej stronie, co by? krzyzyk - po zwinieciu statystyk - pojawi sie plusik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) i on rozwija te statystyki znowu.
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 7,453 26-06 07 k/Warszawy 7 Numer GG: 9520233 ![]() |
Mój plusik nie rozwija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
-------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
Jakis dziwny masz ten plusik (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Moj rozwija. A od?wie?enie strony tez nie pomaga?
|
|
|
![]() |
|
Nie pomaga. Po klikni?ciu, plusik zamienia si? w czerwony krzy?yk. A po klikni?ciu na krzy?yk, robi si? plusik.
Mo?na si? pobawi?...jak kto? ma cierpliwo?? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) -------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,389 5-11 07 mazowiecke 27 Numer GG: 9493197 ![]() |
no w?a?nie mnie znikn?l ten krzyzyk.....a plusik sie nie pojawi? juz od wczoraj walcze z tym....wylogowa?am ...zalogowa?am....wy?aczy?am komputer...wyczy?ci?am ciastka.......wsie opcje najsampierw (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) uruchomi?am......a krzy?yka niet ...przy shoutboxie jezd....a przy tym nie ma .....najpierw wczoraj do szpaka napisa?am na gg.....ale gada? ze mna nie chce (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
![]() |
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Administrator 1,099 25-06 07 Pozna? 1 Numer GG: 4037361 ![]() |
.....najpierw wczoraj do szpaka napisa?am na gg.....ale gada? ze mna nie chce (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) przepraszam ale nic nie dosta?em (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) By?em wczoraj na kilku kompach mo?e gdzie? przysz?o info ale niestety nie widzia?em. A co do krzy?yka to ja nie mam mo?liwo?ci zwijania. -------------------- ...szanuj ADMINA swego...zawsze mo?esz mie? INNEGO...
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 2,385 11-12 07 centrum 209 ![]() |
Rozyczko inwiligacja z niebios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,a bylo nie klikac tam gdzie nie potrzeba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,te typy tak maja (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .
Kurde ja tez bladze a pozniej dzwonie do synusia z help !!!! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) SZPAKU KOFANY POMOZ KULEZANCE KRAJANCE BO JAK NIE ...... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) . -------------------- Nigdy nie rezygnuj z marzen.Kieruj sie znakami-PAULO COELHO |
|
|
![]() |
|
![]() Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Administrator 1,099 25-06 07 Pozna? 1 Numer GG: 4037361 ![]() |
porobi?em testy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jest mo?liwo?? zwini?cia statystyk ale tylko w IE No i Wasz administrator te? sobie zwin?? ;( Ale wszed?em na forum przez Mozille i jest wszystko OK. Zaraz zg?osz? b??d (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- ...szanuj ADMINA swego...zawsze mo?esz mie? INNEGO...
|
|
|
![]() |
|
A ja nie mam ?adnej przegl?darki poza IE i czuj? si? na forum, jakbym sama by?a (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
-------------------- ![]() Odt?d wiem, ?e pierwsz? rzecz?, jak? nale?y zrobi?, to poprosi? o pomoc. Paulo Coelho |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,728 6-11 07 Ma?opolska 68 Numer GG: 6181092 ![]() |
porobi?em testy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jest mo?liwo?? zwini?cia statystyk ale tylko w IE No i Wasz administrator te? sobie zwin?? ;( Ale wszed?em na forum przez Mozille i jest wszystko OK. Zaraz zg?osz? b??d (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ............. Jezusicku (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) to ja ?adnych krzyzyków sie nie tykam.... Mozilla mnie nie lubi i nie chce wspó?pracowa?... mam I.E.... Bogunia spokojnie.... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ... zobacz czy czegos nie sknoci?a? !!!! -------------------- ?ycie jest twarde, od Ciebie zale?y czy zetrze Ci? na proszek, czy wypoleruje.....
|
|
|
![]() |
|
![]() wykazuj?cy aktywno?? na forum ![]() ![]() ![]() Administrator 111 19-11 07 Kraków 161 Numer GG: 7129 ![]() |
Witam,
wykona?em odpowiednie zmiany - od teraz ka?da z Pa?, która zwin??a jakiekolwiek statystyki mo?e je rozwin?? klikaj?c na krzy?yk. Zwini?cie minusem nie jest mo?liwe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pozdrawiam, DawPi -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
: 15.12.2019 - 19:09 |