![]() |
![]() |
![]() |
Reklama |
![]() |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 4,849 26-06 07 gród nad mleczn? 9 Numer GG: 5536919 ![]() |
Iwonko
dwa pytania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) czy twoja przegl?dark? jest Firefox ? czy ?ci?ga?as ostatnio/3 dni temu aktualizacj?/nowsz? wersj? do Firefoxa ? -------------------- ![]() .... przewróci?o si?, niech le?y .... |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 3,708 10-07 08 okolice stolicy :-) 765 Numer GG: 9941563 ![]() |
Pamietam,?e Pat mia?a taki sam problem..
Niestety nie wiem dlaczego..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) -------------------- ![]() "Chcesz roz?mieszy? Boga....Opowiedz mu o swoich planach..." |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Zespó? Amazonki NET 4,849 26-06 07 gród nad mleczn? 9 Numer GG: 5536919 ![]() |
napisze czemu pyta?am o te Mozille/Firefoxa
jaki? tydzie? temu ?ci?gn??am se najnowszom Mozille i od tej pory mam tak jak pisze Iwonka ...... teraz sie przesiad??m za? na Internet Exporera chocia? go nie lubiem A teraz dobra wiadomo?? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na nowej Stronie i Forum nie ma takiego problemu z Mozill? ..... czyli ju? za chwileczk? , ju? za momancik problem zniknie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) -------------------- ![]() .... przewróci?o si?, niech le?y .... |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() Wspiera forum 1,728 6-11 07 Ma?opolska 68 Numer GG: 6181092 ![]() |
Nowe forum... to prezent od zaj?czka (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
-------------------- ?ycie jest twarde, od Ciebie zale?y czy zetrze Ci? na proszek, czy wypoleruje.....
|
|
|
![]() |
|
Wejd? w panel kontrolny, ustawienia forum i na dole jest "Rodzaj edytora tekstu do u?ycia podczas postowania" ,zmie? na standardowy . ja t?umok nie wpad?am na to (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) sie mi zapomnia?a, ?e se kiedy? zmieni?am na rozbudowany (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dzi?ki Pat (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) insza inszo??, ?e w rozbudowanym ?od raz wsio wida? , co si? zmienia i kolorki i emotikonki i fotki od raz wida? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) -------------------- ![]() .... przewróci?o si?, niech le?y .... |
|
|
![]() |
|
![]() Expert na forum ![]() Wspiera forum 565 12-04 08 znad morza 527 Numer GG: 892494 ![]() |
Ciesz? si?, ?e chocia? na co? mog?am si? tutaj przyda?. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
-------------------- ![]() ?YCIE JEST PI?KNE I BIEGA NA MALUTKICH NÓ?KACH:-) ...DLATEGO MUSZ? ?Y?... |
|
|
![]() |
|
![]() Guru na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zarejestrowana 1,137 6-11 07 Kielce/Morecambe 44 ![]() |
Hurra
teraz widze kursor dzieki dzieki dzieki -------------------- ?ycie jest cudownie pi?kne
|
|
|
![]() ![]() |
: 15.12.2019 - 5:51 |